Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief:

over hagou

Hagou is mijn naam. Nu ja, niet mijn echte naam natuurlijk. Hagou is het woord dat ik het liefste hoor, en het woord dat als eerste uit mijn mond kwam, nog voor ik ‘papa’ en ‘mama’ kon zeggen. Sindsdien heet ik hagou. Voor mij staat hagou voor alles wat fijn en bijzonder is aan het leven, voor de blije natuur waarmee je geboren wordt, en voor het onbevangen enthousiasme waarmee alle baby’s de wereld begroeten. Ik heb mijn hagou altijd vastgehouden. En nu ik groot genoeg ben, en zelf twee kinderen heb gekregen die ook het liefst hagou zeggen, wil ik mijn hagou met alle mensen delen door middel van Hagou Originals.

Al sinds mijn achtste jaar, toen ik mijn eerste naaimachine kreeg, maak ik alles mooier met de liefste stofjes, lintjes, knoopjes en kraaltjes die ik kan vinden. Opgegroeid in de bossen verkocht ik al versgeplukte boeketjes wilde bloemen in mijn zelfgemaakte stalletje langs de weg. Naarmate ik verder van huis geraak op mijn ontdekkingsreizen kom ik steeds mooiere, authentieke en natuurlijke materialen tegen waarmee ik - inmiddels niet meer voor mijn poppen maar voor mijn eigen kleine hagous - de mooiste dingen maak. Zo mooi dat andere mama’s er ook helemaal hagou van worden. En zo is de eerste Hagou Originals geboren; de unieke, universele hoes. Deze ‘dream-cover’ is een makkelijke, comfortabele en lieve hoes voor draagbare autostoeltjes en wippertjes. De ‘dream-cover’ heeft een handig afritsbaar dekentje waaronder kleine hagous heerlijk warm weg kunnen dromen. Baby zacht en super lief, fijn voor de kleintjes en makkelijk voor de papa’s en mama’s, handgemaakt en met de mooiste details, dus helemaal hagou!

Inmiddels bestaat Hagou Originals alweer ruim drie jaar en is de nieuwe collectie een feit! De collectie hagou dream-covers is aangevuld met een nieuw product, de ‘dream-covers XL’. Een unieke, universele hoes met afritsbare voetenzak voor de buggy en kinderwagen. De dream-cover XL is een makkelijke, warme en comfortabele hoes in lieve maar ook vooral stoere stoffen. Je kunt een keuze maken uit veel verschillende tijdloos klassieke thema’s. Het geheel is samengesteld uit natuurlijke en wasbare materialen zoals een lichte kwaliteit katoen Toile de Jouy in diverse kleuren, afgewerkt met plooiroesjes in bijkleurende BB-ruitjes. Als accessoire zijn er losse gordel-covers te bestellen, leuk om het helemaal af te maken! Voor de eerstvolgende collectie dream-covers heeft Hagou Originals nog veel meer authentieke, lieve en natuurlijke materialen verzameld. Kom je snel weer kijken?

hagou

over hagou

Hagou is mijn naam. Nu ja, niet mijn echte naam natuurlijk. Hagou is het woord dat ik het liefste hoor, en het woord dat als eerste uit mijn mond kwam, nog voor ik ‘papa’ en ‘mama’ kon zeggen. Sindsdien heet ik hagou. Voor mij staat hagou voor alles wat fijn en bijzonder is aan het leven, voor de blije natuur waarmee je geboren wordt, en voor het onbevangen enthousiasme waarmee alle baby’s de wereld begroeten. Ik heb mijn hagou altijd vastgehouden. En nu ik groot genoeg ben, en zelf een baby heb gekregen die ook het liefst hagou zegt, wil ik mijn hagou met alle mensen delen door middel van Hagou Originals.

Al sinds mijn achtste jaar, toen ik mijn eerste naaimachine kreeg, maak ik alles mooier met de liefste stofjes, lintjes, knoopjes en kraaltjes die ik kan vinden. Opgegroeid in de bossen verkocht ik al versgeplukte boeketjes wilde bloemen in mijn zelfgemaakte stalletje langs de weg. Naarmate ik verder van huis geraak op mijn ontdekkingsreizen kom ik steeds mooiere, authentieke en natuurlijke materialen tegen waarmee ik - inmiddels niet meer voor mijn poppen maar voor mijn eigen kleine hagou - de mooiste dingen maak. Zo mooi dat andere mama’s er ook helemaal hagou van worden. En zo is de eerste Hagou Originals geboren; de unieke, universele hoes. Deze ‘dream-cover’ is een makkelijke, comfortabele en lieve hoes voor draagbare autostoeltjes en wippertjes. De ‘dream-cover’ heeft een handig afritsbaar dekentje waaronder kleine hagous heerlijk warm weg kunnen dromen. Baby zacht en super lief, fijn voor de kleintjes en makkelijk voor de papa’s en mama’s, handgemaakt en met de mooiste details, dus helemaal hagou!

Inmiddels bestaat Hagou Originals alweer bijna drie jaar en is de derde collectie een feit! De collectie hagou dream-covers is aangevuld met 9 nieuwe kleuren. Je kan je keuze nu maken uit zestien verschillende tijdloos klassieke thema’s. Het geheel is samengesteld uit natuurlijke en wasbare materialen zoals een lichte kwaliteit katoen Toile de Jouy in diverse kleuren, afgewerkt met plooiroesjes in bijkleurende BB-ruitjes. Er is nu ook een nieuw model met een stoer pipingbandje in een mooie bijpassende accentkleur. Voor de eerstvolgende collectie dream-covers heeft Hagou Originals nog veel meer authentieke, lieve en natuurlijke materialen verzameld. Kom je snel weer kijken?

hagou